sportshop

Wintersport speciaalzaak

Onze sportshop geldt als dé speciaalzaak voor ski en snowboard. Je vindt er werkelijk alles voor de wintersport. Een uitgebreid gamma met in de collectie alle bekende merken, een persoonlijke service, deskundig advies in een gezellige sfeer, daar staat onze sportshop garant voor. Kom zeker een bezoek brengen aan onze webshop dit kan via http://www.snowvalleysportshop.be

contact en openingsuren

Ski

Ski's

Raak je niet wegwijs uit het overaanbod aan ski's? Wat is nu eigenlijk carve? Welke lengte moet ik nemen? Welke ski hoort nu eigenlijk het best bij mijn niveau? Wij geven je graag een antwoord op al deze vragen. Reken daarom op deskundig advies en ga met ons op zoek naar de ski die het best bij je past.
Skischoenen

Tijdens het skiën worden onze voeten zwaar op de proef genomen. Vele kwaaltjes kunnen bij aankoop reeds vermeden worden. Laat je daarom goed adviseren bij aankoop van je skischoenen. In onze ski-speciaalzaak vind je een gamma van geselecteerde skischoenen die aan optimale eigenschappen voldoen.
Bindingen

Veiligheid boven alles! Skiën is een zware beproeving voor onze spieren en gewrichten. Een ski-binding is daarom niet zomaar iets wat je nodig hebt, om je skischoen in te klikken. Nee, het beschermt onze spieren en gewrichten tegen extreme krachten die op je lichaam inwerken tijdens het skiën. kies daarom een ski-binding op maat en vraag advies.

Snowboard

Snowboards

Do you want to go high in the sky? Maybe you want to carve downhill? What do you think about backcountry? We've got the answer!
Een goed advies en een toffe sfeer, wat wil je nog meer?
Boots

Bij ons vindt je de ruimste keuze, met meer dan 35 modellen. Niet ieder type voet past in elke schoen. Een goed advies bij de aankoop van je boots is daarom noodzakelijk. Wij willen je hier graag bij helpen
Bindingen

Effe fakie of een ollie of misschien wel een mega jump? De keuze van de juiste binding kan je hierbij helpen. De binding is de overbrenger van onze bewegingen en krachten en is dus uitermate van belang. Welke binding is goed? en past het best bij je board en boardstijl? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kleding

Een uitgebreide collectie

Sportshop Snow Valley is een wintersport-speciaalzaak. Iedere snowboarder of skiër vindt er zijn gading. Ook de allerkleinsten onder ons hebben er een ruime keuze.
Technische kledij

Er is een uitgebreide collectie technische wintersportkledij.
Board- en vrijetijdslijn

Naast de technische lijn hebben wij een uitgebreide board- en vrijtijdslijn, evenals een ruim assortiment in accessoires, met modieuze en sportieve merken.

Service

Professioneel atelier

Glijden en snijden daar gaat het om bij de wintersport. Goed geprepareerd materiaal met optimaal glijvermogen (waxen) en een perfecte kantengrip (scherpe kanten) een must voor iedere skiër of snowboarder. Vertrouw je materiaal daarom toe aan ons professioneel serviceatelier. Wij zorgen ervoor dat je materiaal weer in optimale staat is om op wintersport te vertrekken.
De doe-het-zelver

Zelf kan je natuurlijk ook je materiaal in perfecte conditie houden. We bieden hiervoor een zeer uitgebreid assortiment van service-produkten aan in onze sportshop.

Contact

U kan voor al uw vragen in verband met de sportshop telefonisch of per email contact opnemen. (Enkel tijdens de openingsuren)

Tel: +32 (0) 11 611 493
http://www.snowvalleysportshop.be
sportshop@snowvalley.be

openingsuren